Η ΣΠΙΘΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΩΤΙΑ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ - TRANSLATE THIS PAGE

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

29 ΜΑΪΟΥ 1453 Η ΠΟΛΗ ΕΑΛΩ - 29 ΜΑΪΟΥ 2010 Η ΛΑΜΙΑ ΕΑΛΩ

ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΛΥΠΗ

ΑΛΗΤΕΣ ΑΜΑΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΙΚΟΤΕΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ 86 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΕΚ.

29 ΜΑΪΟΥ 1453 ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΗ


«Πάλι με χρόνια με καιρούς…»

Κωνσταντινούπολη 29 Μάιου 1453. Ελλάδα 29 Μάιου 2010. Τα χρόνια περνούν. Οι αιώνες φεύγουν. Οι γενιές αλλάζουν. Το σύνθημα όμως, «Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικιά μας θα' ναι» κυριαρχεί ακόμη. Και θα κυριαρχεί μέχρι κάποια στιγμή η Πόλη θα περάσει ξανά στα χέρια των Ελλήνων. Μέχρι η ιστορία να διορθώσει το λάθος της. 

«Στις 7 Απριλίου κηρύχθηκε επίσημα η πολιορκία από τον Μωάμεθ Β' και στις 12 κατέφθασε ο τουρκικός στόλος από την Καλλίπολη. Ήταν ο πρώτος πραγματικά

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΟΜΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Νο2

Η υφυπουργός με το φόρεμα των 6.000 δολαρίων

Διαβάστε παρακάτω μία αναδημοσίευση από το σάιτ www.politis-gr.com και αφορά μία υφυπουργό του ΠΑΦΟΚ (Πανελλήνιο Φορολογικό Κίνημα) στο γάμο ενός βουλευτή του ιδίου κινήματος και η οποία με έκανε να αναρωτηθώ. Μήπως Δ.Ν.Τ. σημαίνει ΔεΝιώθωΤύψεις;

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΟΜΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ


Οι υποκριτές αποτελούσαν, αποτελούν και θα αποτελούν ένα μεγάλο πρόβλημα για κάθε κοινωνία, μικρή ή μεγάλη, ακόμα και μέσα σε μία οικογένεια. Ο υποκριτής είναι ένας άνθρωπος που ενώ μας ενθουσιάζει με τα λεγόμενά του στο τέλος αποδεικνύετε ότι άλλα λέει και άλλα κάνει και στο τέλος του μένει μόνο η περιφρόνησή μας.
Αναρωτιέμαι πια θα πρέπει να είναι η αντίδραση της κοινωνίας, όταν αποδεικνύεται, ότι υποκριτής είναι ο Πρωθυπουργός ενός κράτους.
Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε.

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Η VW στη Formula 1?????

Mε μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθεί τις εξελίξεις στο θέμα των κινητήρων η Volkswagen η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να μπει στη Formula 1, όχι ως κατασκευαστής κατεβάζοντας τη δική της ομάδα, αλλά ως προμηθευτής κινητήρων.
«Είναι ξεκάθαρο ότι εξετάζουμε την Formula 1», δήλωσε στο περιοδικό Sport Bild ο εκπρόσωπος της VW σε θέματα μηχανοκίνητου αθλητισμού, Hans Joachim Stuck.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπει η VW στο σπορ είναι να

Σάββατο 1 Μαΐου 2010

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΙΝΑΛΙΩΝ.


ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΘΙΝΑΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΙΝΑΛΙΩΝ.





ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

ΠΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ