Η ΣΠΙΘΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΩΤΙΑ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ - TRANSLATE THIS PAGE

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ;


ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/06/2010


ΠΑΠΑΡΗΓΑ: Οι διακοπές και οι κρουαζιέρες στο Αιγαίο και το Ιόνια θα γίνουν. Εμάς όμως μας ενδιαφέρει η μικρομεσαία λαϊκή Ελληνική οικογένεια να μπορεί να κάνει διακοπές.


ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Σε κάθε περίπτωση, προτεραιότητα του ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι η προστασία της Ελλάδας και της ελληνικής οικονομίας.
Σεβαστή η επιλογή σας να θέλετε να γκρεμίσετε τον καπιταλισμό. Δε θα τον γκρεμίσετε όμως γκρεμίζοντας την Ελλάδα.





STELI CORFU: ΕΛΛΗΝΑ. ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΤΡΑΠΕΖΕΣ, SIEMENS, ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, C4I, ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΒΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ.


ΘΥΜΙΣΤΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΞΕΧΝΑΩ.




ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ;

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ: ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ - ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΕΣΤΕ;


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΕΩ.
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΦΤΑΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ. ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.. ΕΧΕΤΕ ΑΙΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.
ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΙΜΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ.
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΧΥΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ COSMOTE – GERMANOS


 


ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΕΝΑ SMS ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο COSMOTE – GERMANOS, ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΗΔΗ ΠΕΛΑΤΕΣ TOY, ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.


COSMOTE TIP: O TPOΠOΣ XPEΩΣHΣ ΓIA KΛHΣEIΣ AΠO KINHTO COSMOTE ΠPOΣ THN EΞYΠ. ΠEΛATΩN AΛΛAZEI. AΠO 1/7 H XPEΩΣH ΣTO 1212 ΘA EINAI 0,123€ (Φ.Π.A.23%) ANA KΛHΣH

ΜΑΛΛΟΝ Ο COSMOTE – GERMANOS, ΚΑΝΕΙ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ.
ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ GERMANOS ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΑΒΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΙΝΑΛΙΟΥ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΟΠΤΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ (ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ 23/4/2010, ΑΥΤΟΙ ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΑΠΟ 11/4/2010 ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 47€ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ):

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ COSMOTE.
ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ.


ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΟΥΦΟ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.
ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΒΑΖΩ 5€, ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΡΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΧΡΕΩΝΟΜΑΙ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗ.
ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΜΙΛΑΩ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ; 35 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΑ 5€.
ΠΟΣΟ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ 5€ ΑΠΟ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΚΛΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;
ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 35 ΛΕΠΤΩΝ;

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΝΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η «ΣΩΛΗΝΙΑ»


ΝΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η «ΣΩΛΗΝΙΑ»
Αφού πρώτα ζητήσω συγγνώμη για τη διήμερη καθυστέρηση της ενημέρωσης σας για το τι είναι η σωληνιά (λόγοι υγείας, η επέτειος της γέννησης του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και η αγωνία για το αποτέλεσμα της ΕΘΝΙΚΗΣ, με κράτησαν μακριά από τέτοια πράγματα), σας παρουσιάζω παρακάτω το μεγάλο μυστικό.



Η σωληνιά είναι ένα αρκετά σπάνιο φυτό, παρ΄ ότι είναι ανθεκτικό σε

Danke herr Oto - Τα 9 συγκλονιστικά χρόνια με τον Ότο - Το «αντίο» του Ότο





ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ 2 ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ aek365.gr ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΠΛΕΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΚΥΡΙΟ ΟΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ, ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΝΑ ΜΗ ΦΕΡΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

LIVE - MotoGP Μ.Βρετανία Silverstone - Κατατακτήριες Δοκιμές

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ MotoGP ΑΠΟ ΤΟ SILVERSTONE ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΑΝΕΚΔΟΤΟ;


Σε κάποιο δήμο του βορά κατά την κατασκευή πεζοδρομίου έπρεπε να κοπεί ένας φοίνικας ενός ιδιώτη, ο οποίος κατάλαβαν το δημόσιο χώρο.
Οι υπηρεσίες του δήμου λοιπόν αποφάσισαν και τον μεταφύτεψαν.



Με τη διαφορά ότι είχαν ξεχάσει ότι δεν ξερίζωσαν το φοίνικα αλλά τον έκοψαν. Αυτοί όμως τον φύτεψαν και όλα καλά.
Ο φοίνικας όμως δυστυχώς δε συμμερίστηκε τα όνειρά τους.
Το αποτέλεσμα παρακάτω.


ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ;


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ 10 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΑ ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ 20 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ.
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΟΥΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΑΠΟ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΕΝΑΠΟΘΕΣΕ ΒΟΥΝΑ ΑΠΟ ΦΥΚΙΑ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΣΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ.
ΚΑΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ.

ΕΛΛΑΔΑ - ΝΙΓΗΡΙΑ 2-1 (17-06-2010)




ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΑΝΕ

 


Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Η Ε.Ο.Δ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ SCRAMBLE MOTO CROSS ΣΤΟ ΑΛΕΥΡΟΠΑΡΙ‏

Κέρκυρα, 16 Ιουνίου 2010

Ε.Ο.Δ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Προς: Μ.Μ.Ε

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην κάλυψη του τομέα Α΄ Βοηθειών στους αγώνες SCRAMBLE MOTO CROSS, που πραγματοποιήθηκαν στο Αλευροπάρι Δήμου Μελιτειέων την Κυριακή 13 Ιουνίου 2010, συμμετείχε το τμήμα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης παρ/μα Κέρκυρας.
Στην επιτυχημένη διοργάνωση, συμμετείχαν αγωνιζόμενοι από την Κέρκυρα, την Θεσπρωτία αλλά και τα Ιωάννινα, όπου παρά τις δυσκολίες της πίστας για τους απλούς αναβάτες μοτοσικλετιστών, οι έμπειροι συμμετέχοντες προσέφεραν αξιοθαύμαστο θέαμα και ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς.
Ευχαριστούμε την Αθλητική Μοτολέσχη Αχιλλείων, που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης, για την πρόσκληση και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο σωματείο μας.

ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

Καθημερινά διαβάζουμε στις εφημερίδες και παρακολουθούμε σε όλα τα ενημερωτικά δελτία ραδιοφώνου και τηλεοράσεως, τα επεισόδια των Ελληνικών σαπουνόπερων με τίτλους όπως εξεταστική Βατοπεδίου, εξεταστική SIEMENS και διάφορες άλλες αναφορές σε ΟΤΕ, C4I και λοιπά. Σύντομα σκάνε μύτη εξεταστικές για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.
Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής μάλλον αναμενόμενα. Μία τρύπα στο νερό.
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα δε μου κάνει εντύπωση για το τι διαπιστώσεις κάνουν αυτέ οι «εξεταστικές» επιτροπές.
Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι ότι κανένας από όλους αυτούς τους τιμητές (πολιτικοί και δημοσιογράφοι) της κάθαρσης και της εντιμότητας, δεν κάνουν καμία αναφορά και δεν έχω ακούσει να ζητάνε εξεταστική για το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ και ένα θέμα που έχει απασχολήσει αθλητικό και πολιτικό τύπο καθώς επίσης και το αστυνομικό δελτίο λόγο τραμπουκισμών αλλά και επιθέσεως κατά της ζωής αθλητικού δημοσιογράφου. ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Τι αλήθεια έχει γίνει με αυτό το θέμα; Δεν πρέπει να ψαχτεί αν όντος το δημόσιο στην πραγματικότητα έχει ζημιωθεί και αν όλα αυτά έγιναν προς ίδιο όφελος επιχειρηματία, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο του παραχωρήθηκαν τα δικαιώματα του σταδίου για κάμποσες δεκαετίες και σήμερα μαζί με την πώληση μετοχών του ΟΣΦΠ, διαπραγματεύεται και τα συγκεκριμένα δικαιώματα;
Τι αλήθεια φοβούνται ότι θα μαθευτεί;
Γιατί καμία πολιτική παράταξη δεν αναδεικνύει το θέμα αλλά αντ’ αυτού κάνουν τις πάπιες;
Μήπως Κόκκαλης και πολιτικό σκηνικό κουβαλάνε αμαρτίες από το 1989; Ξέρεται τότε με τις οικουμενικές, που κρατάγανε όλοι οι εθνοσωτήρες παρέα την ΚΟΥΤΑΛΑ.

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΣΗΜΙΤΗ, ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΔΡΥ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΑΝΤΕΛΗ, ΤΣΟΥΚΑΤΟ κ.λπ.) ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ALEX JONES, ΝΑ ΕΞΙΣΤΟΡΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ?» Μ.Μ.Ε.




Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ……….

ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΗΚΟΥΝΕ.
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ Ο «ΠΡΩΤΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ», ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟ ΤΟΝ ΕΚΟΨΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ.
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕ Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ), ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΤΟΪΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΙΜΙΑ, ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ, «ΤΙΜΩΝΤΑΣ» ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ.
ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ;
ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ;
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΓΙΑΤΙ 8 ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΤΟ 2000 ΠΟΥ Ο ΣΔΟΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΑ ΓΡΑΦΙΑ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 8 ΕΚΤΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 1999 ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΠΛΑΤΙΑ, Ο ΣΔΟΕ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ 50.000.000 ΔΡΧ. ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ 5.000.000 ΔΡΧ. ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;
ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΜΦΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΣΕ ΙΣΟΓΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ; ΠΩΣ ΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΑΠΟΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ; ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΠΩΣ ΤΕΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ), ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΕ ΣΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ; (Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ, Ο ΕΟΤ, Η ΔΕΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑ; ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ;)
ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΗΜΟ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΚΕΙ «ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ»;
ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΧΡΙ.
ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ;
ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΙ;
ΘΕΕ ΜΟΥ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΙ;

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ


Όπως όλοι γνωρίζουν στην Κέρκυρα έχει απαγορευτεί η λειτουργία λατομείων – νταμαριών.
Σε ένα δήμο της Κέρκυρας όμως, ένας επιχειρηματίας μεγαλοστέλεχος του ΚΚΕ στην Κέρκυρα και πολύ περισσότερο στο δήμο του, έχει δημιουργήσει και λειτουργεί ένα νταμάρι το οποίο δε φαίνετε με τίποτα από τον δρόμο.
Ο δήμαρχος του δήμου, στέλεχος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και φιλικά προσκείμενα προς το Μπίστη αλλά και ολίγο από οικολόγος όπως διαλαλεί, όχι μόνο δεν έχει φροντίσει να τηρηθεί ο νόμος, αλλά με τη συγκεκριμένη επιχείρηση, της οποίας το αφεντικό ήταν υποψήφιος στο συνδυασμό του δήμαρχου, έχει συνάψει συνεργασίες που περιλαμβάνουν από μεταφορές απορριμμάτων μέχρι και μεταφορές αδρανών υλικών άλλα και υλικών από το λατομείο.
Και αυτό το λατομείο βρίσκετε μόλις μερικές εκατοντάδες μετρά από μία περιοχή του δήμου που έχει χαρακτηριστεί ως ΝΑΤΟΥΡΑ.
Αυτό τώρα πως λέγεται;
Διοίκηση, διαχείριση, διαπλοκή, λαμογιά ή ασυνειδησία;
Τα συμπεράσματα δικά σας.




ΠΙΕΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

SOS - ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΑΙΔΙΟΥ


ΕΛΑΒΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ e-mail ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΩΘΩ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ

Καλημέρα σας,
 
Απευθύνομαι σε εσάς για βοήθεια στην εύρεση του παιδιού μου που εξαφανίστηκε εχτές το απόγευμα από το σπίτι του στην Αθήνα.
Το όνομα του είναι Γιώργος Μεσσήνης και είναι έντεκα χρονών
Παρακαλώ βρείτε την φωτογραφία του συλημένη σε αυτό το μήνυμα
 
Σας Ευχαριστώ για την προσοχή σας
   
http://news.pathfinder.gr/announcements/lost_child.html <http://news.pathfinder.gr/announcements/lost_child.html> 
 
Θεόδωρος Μεσσήνης
Μηχανικός Συστημάτων
FIBER Systems & Networks ΑΕ
ΑΓ. Γλυκερίας 17
111 47 Γαλάτσι
Τηλ.: 210 21.37.500, 210- 210-7780488
Fax:  210 21.37.537
GSM: +30693703404
e-mail: messinis@fiber.gr <mailto:messinis@fiber.gr>