Η ΣΠΙΘΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΩΤΙΑ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ - TRANSLATE THIS PAGE

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

NON FIFA. ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΙΑ ΨΕΥΔΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΗ.

H FIFA ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ;;;;
NON FIFA. ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΨΕΥΔΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΗ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΤΕΚΤΑΣ.
ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΙΑ;
Κρατίδια και εθνότητες δημιούργησαν τη δική τους ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Γνωρίζατε ότι εκτός της... αυθεντικής Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου με πρόεδρο τον Γιόζεφ Μπλάτερ, υπάρχει και μία δεύτερη FIFA; Την αποτελούν εθνικές ομάδες από κρατίδια όπως το Θιβέτ, η Σαχάρα, το Μονακό ή και εθνότητες όπως οι Ρομάν (σ.σ. τσιγκάνοι).
Αποτελείται από 31 εθνικές ομάδες, οι οποίες δεν ανήκουν στη FIFA του Μπλάτερ, εξ ου και το όνομά της, «Non FIFA Board». Ανάμεσα στα μέλη της συγκαταλέγονται τα Νησιά του Πάσχα, η Λαπωνία, η Τσετσενία κι άλλες.
Δημιουργήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2003 σε ένα μπαρ των Βρυξελλών από Γάλλους και Βέλγους ανθρώπους των τεχνών και των γραμμάτων.
Ηδη έχουν διοργανωθεί τρία παγκόσμια κύπελλα: το πρώτο στην Οξιτανία (νότια Γαλλία), όπου η Λαπωνία του... Αγιου Βασίλη και των ιγκλού συνέτριψε με 21-0 το Μονακό! Το 2008 στην έδρα της κατόχου του Μουντιάλ, η Παντανία (επαρχία της Ιταλία που επιθυμεί την ανεξαρτησία της) σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο, ενώ το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο τελείωσε πριν τρεις ημέρες με την συμμετοχή των Παντανίας, Κουρδιστάν, Λαπωνίας, Προβέντσα, Γκόζο (νησί στη Μάλτα) και Οξιτενία. Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε ξανά η Παντανία.
Το επόμενο θα διεξαχθεί το 2010 στην Γκόζο και θα συμμετέχουν οκτώ ομάδες.
Ενα από τα μέλη της Ομοσπονδία είναι ο 27χρονος γραφίστας Αργεντινός Γκονσάλο Παράδα, ο οποίος είναι μέτοχος στην Ρίβερ Πλέιτ και όπως δήλωσε στην αθλητική εφημερίδα της χώρας του την «ΟΛΕ», «Ετοιμάζουμε ένα φιλικό παιχνίδι μεταξύ των Νησιών Πάσχα και των Μαλβίδων. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος, στην Χιλή. Θα είναι το τρίτο παιχνίδι στην ιστορία των Νησιών του Πάσχα, τα άλλα δύο ήταν κόντρα στο Νησί Χουάν Φερνάντες το 1996 και το 2000. Είμαστε κατενθουσιασμένοι με την ανταπόκριση που είχαμε από την ημέρα ίδρυσης της ομοσπονδίας και έπειτα. Τα επόμενα χρόνια αναμένεται να αυξηθούν κατά πολύ οι συμμετοχές.»

NF Board - Wikipedia, the free encyclopedia

Δεν υπάρχουν σχόλια: