Η ΣΠΙΘΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΩΤΙΑ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ - TRANSLATE THIS PAGE

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 5 -13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΖΑΤΡΙΚΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
(έτος ίδρυσης 1923 - ο αρχαιότερος σκακιστικός σύλλογος της Ελλάδος)

Δ/νση επικοινωνίας: Ιακώβου Πολυλά 22, 49100 Κέρκυρα
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Σκιαδόπουλος Νίκος
Τηλ-φαξ: 2661039995, κιν.6944754765
Ηλεκτρον. Δ/νση: www.corfuchess.com
e-mail: corfu_chess2009@yahoo.gr

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
5-13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009
ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ – ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΣΙΜΟΥΛΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να σας ανακοινώσουμε ότι ο σκακιστικός σύλλογος της Πόλης μας θα διοργανώσει από 5 έως και 13 Σεπτέμβρη 2009 ανοικτό Διεθνές τουρνουά σκακιού στο οποίο θα πάρουν μέρος κορυφαίοι έλληνες και διεθνείς παίκτες. Οι αγώνες θα γίνουν στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου.
Επίσης στην κεντρική πλατεία της Πόλης μας την Παρασκευή 04.09.2009 και ώρα 18.00 θα διοργανώθει αγώνας επίδειξης σιμουλτανέ (ένας ή δυο ισχυροί σκακιστές αντιμετωπίζουν ταυτόχρονα πολλούς αντιπάλους). Η συμμετοχή στους αγώνες είναι ελεύθερη με την προϋπόθεση οι σκακιστές να είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.
Η διοργάνωση αποτελεί συνέχεια των μεγάλων φεστιβάλ σκακιού που είχε διοργανώσει ο ΣΠΖΚ και στα οποία είχαν παραβρεθεί και αγωνισθεί κορυφαίοι σκακιστές στον κόσμο (ενδεικτικά αναφέρουμε: Κασπάροβ, Κάρποβ, αδελφές Πόλγκαρ).
Η φετινή εκδήλωση γίνεται δυνατή χάρη στην αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κέρκυρας και του Δήμου Κερκυραίων. Επίσης βοηθούν την διοργάνωση το Επαγγελματικό - Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Κέρκυρας, τα καταστήματα: ‘’ Hontos Center’’ και τα ξενοδοχεία: Corfu Imperial, Louis, Delfinia, Divani, Bella Venezia, Atlantis, Cavalieri, Hermones beach, Palace mon repos, Hellinis, Popi.

Για τον Σύνδεσμο Παικτών Ζατρικίου Κερκύρας
Νίκος Σκιαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: