Η ΣΠΙΘΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΩΤΙΑ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ - TRANSLATE THIS PAGE

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: Ανάρτηση από την Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2008 - ΕΡΧΟΝΤΑΙ (2) «ΚΑΝΟΝΙΑ» ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Παρασκευή, 24 Οκτώβριος 2008
ΕΡΧΟΝΤΑΙ (2) «ΚΑΝΟΝΙΑ» ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Σε δεινή θέση έχουν περιέλθει, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δύο ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας ως αποτέλεσμα της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης. Οι εταιρείες αυτές σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ήταν αντασφαλισμένες σε πολυεθνικά μεγαθήρια τα οποία αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα καθώς μεγάλο μέρος του κεφαλαίου τους έχει εξανεμιστεί. Ταυτόχρονα είναι κοινό μυστικό ότι οι εγχώριες εταιρείες του κλάδου αντιμετώπισαν πάντα πρόβλημα με τα περίφημα αποθεματικά τα οποία σήμερα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχουν εξανεμιστεί καθώς η διεθνής κρίση πλήττει το σύνολο της ελληνικής αγοράς του ασφαλιστικού κλάδου.
Τα πρώτα εμφανή στοιχεία έγιναν ορατά στη διάρκεια του τελευταίου διμήνου, κυρίως με τη μείωση των πωλήσεων ασφαλιστικών συμβολαίων ζωής - πρόκειται για επενδυτικά προϊόντα κι όχι για τα συνταξιοδοτικά εγγυημένης απόδοσης -, αλλά και τον σημαντικό περιορισμό των αποδόσεων των επενδύσεων.
Αν και οι ασφαλιστικές εταιρείες που λειτουργούν στην ελληνική αγορά δεν είναι εκτεθειμένες σε «τοξικά» χρηματοπιστωτικά προϊόντα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αρκετές εξ αυτών έχουν κάνει.....................................................................
Smile-News: ΕΡΧΟΝΤΑΙ (2) «ΚΑΝΟΝΙΑ» ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: