Η ΣΠΙΘΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΩΤΙΑ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ - TRANSLATE THIS PAGE

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ. 7ος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ.


Πρόεδρος με την πρώτη ο Αντώνης Σαμαράς! Η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε λίγο μετά τη 1 ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παραδεχόμενη την ήττα της στις εσωκομματικές εκλογές.

Από την Ντόρα Μπακογιάννη έγινε γνωστό το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας. Η πρώην υπουργός λίγο μετά τη 1 με δήλωση της παραδέχτηκε την ήττα της και έδωσε συγχαρητήρια στον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος είναι ο 7ος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Η Ντόρα Μπακογιάννη αναγνώρισε την ήττα της στις εσωκομματικές εκλογές και παραδέχθηκε ότι η βάση εξέλεξε ως νέο πρόεδρο της ΝΔ τον Αντώνη Σαμαρά. «Το αποτέλεσμα είναι απολύτως σεβαστό» πρόσθεσε και σημείωσε ότι η επόμενη ημέρα «θα είμαστε όλοι παρόντες».
Η κα Μπακογιάννη δήλωσε ότι επικοινώνησε ήδη με τον κ. Σαμαρά και τον συνεχάρη για τη νίκη του, ενώ ευχαρίστησε όσους την τίμησαν με την ψήφο τους.
Τελικό αποτέλεσμα δεν υπάρχει ενώ στα πρώτα επίσημα αποτελέσματα που ανακοίνωσε λίγο πριν τις 2 η οργανωτική επιτροπή της ΝΔ έδωσε ποσοστά 47% στον Σαμαρά και 41% στην Μπακογιάννη όμως προφανώς τα επιτελεία και των δύο γνωρίζουν τα τελικά αποτελέσματα που δίνουν την νίκη από την πρώτη Κυριακή στον Μεσσήνιο πολιτικό. Συγκεκριμένα με το 37,7% των συνολικών τμημάτων ενσωματωμένο, ο Α. Σαμαράς συγκεντρώνει το 47,6% (111.216 ψήφοι), η Ντ. Μπακογιάννη το 41,6% (97.100 ψήφοι) και ο Π. Ψωμιάδης το 10,7% (25.024 ψήφοι).
Ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται στην Ρηγίλης, όπου τον περιμένουν εκατοντάδες οπαδοί του κόμματος, για τις πρώτες του δηλώσεις σαν νέος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.

A. Σαμαράς: «Θα είμαστε όλοι μαζί»
Ενωτικό μήνυμα από τον έβδομο πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά μετά τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές. (Αχ κυρ Αντώνη. Και θα κρατήσεις τη γνωστή πριονίστρια (ΝΤΟΡΑ) και τα πριονιστάκια της, για να σε φάνε όπως τον προκάτοχό σου; Σε ψηφίσαμε για να δείξεις θάρρος και να επιτέλους να φέρεις την κάθαρση. Από σήμερα να αρχίσει το ξήλωμα. Μη κωλώσεις πουθενά. )

Ο νέος αρχηγός της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις από τη Ρηγίλλης, όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από πολλούς οπαδούς του κόμματος.
«Ο λαός μίλησε και τώρα αρχίζει μια καινούργια εποχή. Σήμερα νικήσαμε όλοι και δεν υπάρχουν ηττημένοι. Τώρα μας ενώνουν οι προκλήσεις για το αύριο. Όλοι μαζί από απόψε. Όλα όσα ειπώθηκαν τα έχω ξεχάσει τα σβήνω με ένα σφουγγάρι και από δω και μπρος θα περιφρουρήσω την ενότητα της βάση». Ο κ. Σαμαράς είπε ότι θα μιλήσει αύριο με την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, οι οποίοι νωρίτερα τον είχαν συγχαρεί για την εκλογή του. Ευχαρίστησε ακόμη τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: