Η ΣΠΙΘΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΩΤΙΑ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ - TRANSLATE THIS PAGE

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Κερτ Κομπέιν - NIRVANA - Δαιμονισμένος άγγελος - Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Μια μέρα σαν σήμερα γεννήθηκε ο Κερτ Κομπέιν. Ένας άνθρωπος που δεν άντεχε να είναι είδωλο
«Προτιμώ να είμαι νεκρός παρά κουλ» έλεγε και ίσως ήταν από τους λίγους που το εννοούσε. Έζησε μόλις 27 χρόνια αλλά αποτέλεσε το σύμβολο για μια γενιά και σηματοδότησε το τέλος μια ολόκληρης εποχής. Μια μέρα σαν σήμερα το 1967 στο Αμπερντίν του Σιάτλ ο Κερτ Κομπέιν ήρθε στη ζωή. Έφυγε όπως είχε επιλέξει για να γίνει έτσι ο τελευταίος μεγάλος ροκ-σταρ που ακολούθησε το «ζήσε έντονα, πέθανε νέος». Δεν τήρησε το «άφησε ένα ωραίο πτώμα πίσω σου» αλλά ο Κομπέιν δεν ενδιαφερόταν ποτέ για την εικόνα του.
«Προτιμώ να με μισούν για αυτό
που είμαι παρά να με αγαπούν για αυτό που δεν είμαι» είχε πει. Σε μια εποχή που ακόμα η λάμψη των 80' και της ντίσκο ζούσε αυτός φορούσε τα παλιά του all-star, ένα σκισμένο τζιν, ένα φανελάκι και μια ζακέτα που έμοιαζε να έχει κλαπεί από την ντουλάπα κάποιας γιαγιάς. «Περιμένοντας να γίνεις κάποιος άλλος χαραμίζεις αυτό που είσαι ήδη» τόνισε σε μια συνέντευξη που είχε δώσει σε μια βάρκα στη μέση μια λίμνης.

Ο Κομπέιν δεν ταίριαζε στην εποχή του αλλά έκανε την εποχή να ταιριάξει σε αυτόν. Πέρα από τα.....................................................................................aek365.gr - Δαιμονισμένος άγγελος - Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: