Η ΣΠΙΘΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΩΤΙΑ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ - TRANSLATE THIS PAGE

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΟΜΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ


Οι υποκριτές αποτελούσαν, αποτελούν και θα αποτελούν ένα μεγάλο πρόβλημα για κάθε κοινωνία, μικρή ή μεγάλη, ακόμα και μέσα σε μία οικογένεια. Ο υποκριτής είναι ένας άνθρωπος που ενώ μας ενθουσιάζει με τα λεγόμενά του στο τέλος αποδεικνύετε ότι άλλα λέει και άλλα κάνει και στο τέλος του μένει μόνο η περιφρόνησή μας.
Αναρωτιέμαι πια θα πρέπει να είναι η αντίδραση της κοινωνίας, όταν αποδεικνύεται, ότι υποκριτής είναι ο Πρωθυπουργός ενός κράτους.
Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε.
Την Τετάρτη που πέρασε, στο πλαίσιο της υλοποίησης των προεκλογικών εξαγγελιών για απελευθέρωση του παραλιακού μετώπου και ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών ο κ. Γ. Παπανδρέου σε μια συμβολική κίνηση παρακολούθησε το γκρέμισμα του πρώην νυχτερινού κέντρου «Φαντασία» στον Άγιο Κοσμά.
«Η περιοχή αποδίδεται στον πολίτη, στους νέους και στις οικογένειες. Είναι σημαντικό κάθε οικογένεια χωρίς κόστος να έχει πρόσβαση στη θάλασσα» δήλωσε ο πρωθυπουργός.
Ωραιότατα θα πει κάποιος.
Για κοιτάξτε όμως την παραπάνω φωτογραφία.
Στη φωτογραφία απεικονίζεται ένα σπίτι στην Αλμυρή Κορινθίας, η περίφραξη του οπίου καταλαμβάνει και ολίγο από αιγιαλό.
Θα μου πει κάποιος. Και πρέπει ρε φίλε να απασχολεί προσωπικά τον Πρωθυπουργό ενός κράτους ένα σπίτι που περίφραξε τον αιγιαλό;
Εγώ θα του απαντήσω.
Αν η ιδιοκτήτρια του σπιτιού ονομάζεται Μαργαρίτα Παπανδρέου και είναι μητέρα αυτού του Πρωθυπουργού, ε τότε μάλλον πρέπει να τον απασχολεί και μάλιστα πολύ σοβαρά.
Διαφορετικά το ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ μπορεί να θεωρηθεί και επιεικής χαρακτηρισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: