Η ΣΠΙΘΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΩΤΙΑ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ - TRANSLATE THIS PAGE

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

Καθημερινά διαβάζουμε στις εφημερίδες και παρακολουθούμε σε όλα τα ενημερωτικά δελτία ραδιοφώνου και τηλεοράσεως, τα επεισόδια των Ελληνικών σαπουνόπερων με τίτλους όπως εξεταστική Βατοπεδίου, εξεταστική SIEMENS και διάφορες άλλες αναφορές σε ΟΤΕ, C4I και λοιπά. Σύντομα σκάνε μύτη εξεταστικές για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.
Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής μάλλον αναμενόμενα. Μία τρύπα στο νερό.
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα δε μου κάνει εντύπωση για το τι διαπιστώσεις κάνουν αυτέ οι «εξεταστικές» επιτροπές.
Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι ότι κανένας από όλους αυτούς τους τιμητές (πολιτικοί και δημοσιογράφοι) της κάθαρσης και της εντιμότητας, δεν κάνουν καμία αναφορά και δεν έχω ακούσει να ζητάνε εξεταστική για το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ και ένα θέμα που έχει απασχολήσει αθλητικό και πολιτικό τύπο καθώς επίσης και το αστυνομικό δελτίο λόγο τραμπουκισμών αλλά και επιθέσεως κατά της ζωής αθλητικού δημοσιογράφου. ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Τι αλήθεια έχει γίνει με αυτό το θέμα; Δεν πρέπει να ψαχτεί αν όντος το δημόσιο στην πραγματικότητα έχει ζημιωθεί και αν όλα αυτά έγιναν προς ίδιο όφελος επιχειρηματία, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο του παραχωρήθηκαν τα δικαιώματα του σταδίου για κάμποσες δεκαετίες και σήμερα μαζί με την πώληση μετοχών του ΟΣΦΠ, διαπραγματεύεται και τα συγκεκριμένα δικαιώματα;
Τι αλήθεια φοβούνται ότι θα μαθευτεί;
Γιατί καμία πολιτική παράταξη δεν αναδεικνύει το θέμα αλλά αντ’ αυτού κάνουν τις πάπιες;
Μήπως Κόκκαλης και πολιτικό σκηνικό κουβαλάνε αμαρτίες από το 1989; Ξέρεται τότε με τις οικουμενικές, που κρατάγανε όλοι οι εθνοσωτήρες παρέα την ΚΟΥΤΑΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: