Η ΣΠΙΘΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΩΤΙΑ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ - TRANSLATE THIS PAGE

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σάββατο 11 Απριλίου 2009

ΟΙ ΜΠΑΡΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ

Ο Β.Λ. είναι διευθυντής Ιονίου σε τέως κρατική επιχείρηση που έχει σχέση με πωλήσεις προϊόντων σε λιμάνια και αεροδρόμια. Την περίοδο του ΠΑΣΟΚ ο φίλος του Γ.Δ., τέως υφυπουργός οικονομικών και υπουργός γεωργίας, φρόντισε να τον κάνει από υπάλληλο του τμήματος του λιμανιού της Κέρκυρας, πρώτα προϊστάμενο εκεί και μετέπιπτα διευθυντή Κερκύρας. Όταν ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας η Ν.Δ. έγινε διευθυντής Ιονίου. Αναρωτιέμαι αν σε αυτό έπαιξε κάποιο ρόλο το ότι, τουλάχιστον τη δεκαετία του 90 η αδελφή της γυναίκας του ήταν γραμματέας της Θ.Μ. που σήμερα κατέχει τη θέση της ΥΠΕΞ. Επιπλέων αφού ανέλαβε τη νέα του θέση, φρόντισε να προσλάβει έναν από τους υιούς του σαν εποχικό ενώ το παιδί βρισκόταν στο Ηράκλειο της Κρήτης σαν φοιτητής.
Επίσης τέως βουλευτής Κερκύρας της Ν.Δ. βοήθησε την μητέρα του να πάρει αγροτική σύνταξη και το καλύτερο, ο πατέρας του την περίοδο της Χούντας είχε πάρει άδεια αγοραίου ΤΑΞΙ πληρώνοντας 1 (μία) δραχμή, την οποία και πούλησε μετέπιπτα, από ότι ακούστηκε στη γύρα, 40.000.000 σπαρταριστές δραχμούλες.
Ο εν λόγο κύριος δεν του έφταναν τα παραπάνω αλλά και οι οικοδομικές υπερβάσεις που έκανε στην οικοδομή που κατέχει στη Ρόδα Θιναλίου (την περίοδο διακυβέρνηση του Κ.Μ. του είχε γίνει καταγγελία στην πολεοδομία από γείτονα του που ως εκ’ θαύματος εξαφανίστηκε. Την περίοδο αυτή η Θ.Μ. ήταν ΥΠΕΧΩΔΕ),



έκλεισε και τη σούδα για να δημιουργήσει εξωτερικό χώρο στην επιχείρηση που διατηρεί στο όνομα της συζύγου του και να μπορεί να εκθέτει τα προϊόντα του.



Χωρίς να του φτάνει ότι πουλούσε είδη δώρων και ειδών διατροφής, που απαγορεύεται αυστηρά από τη νομοθεσία και χωρίς να τον ενοχλήσει ποτέ κανένας, ούτε και ο τέως προϊστάμενος της υγειονομικής υπηρεσίας του νομού Κερκύρας παρόλο που ήταν γνώστης του δεδομένου αυτού,
σήμερα 11/4/2009 έφτασε στο σημείο να παίρνει άσφαλτο από το έργο αποκατάστασης του δρόμου από τα σκαψίματα που είχαν γίνει για την τοποθέτησης αγωγών αποχετευτικού δικτύου και να την ρίχνει σε ένα σημείο της σούδας που στο παρελθόν είχε ξεχάσει να μπαζώσει, .χωρίς φυσικά και πάλι να ενοχληθεί από κανέναν.



Τέλος η αδελφή του που διαμένει εκτός Κερκύρας, σήκωσε όροφο σε παράπλευρη οικοδομή από τη δικιά του, χωρίς φυσικά καμία ενόχληση.
Αυτά συμβαίνουν άμα έχει μπαρμπάδες και θεία στην Κορώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: