Η ΣΠΙΘΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΩΤΙΑ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ - TRANSLATE THIS PAGE

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΙΝΑΛΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ.

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες.
Απευθύνομαι σε όλους εσάς και ιδίως σε αυτούς που απείχαν από την εκλογική διαδικασία την πρώτη Κυριακή.
Η πρώτη Κυριακή των εκλογών πέρασε και η αποχή έκανε ποσοστό ρεκόρ και στο δήμο μας (δημοτικό διαμέρισμα Θιναλίου πλέον) όπως σε όλη την Ελλάδα.
Ο λαός κάθισε σπίτι του για να στείλει ένα μήνυμα προς τα πολιτικά κόμματα και καλά έκανε και κάποιοι άλλοι έστειλαν το δικό τους μήνυμα ψηφίζοντας. Και αυτοί καλά έκαναν.
Κάποιοι είπαν ναι στην πολιτική του ΠΑΣΟΚ κάποιοι την αποδοκίμασαν. Κάποιοι είπαν όχι πρόωρες εκλογές και κάποιοι είπαν ποιοι είστε εσείς ρε; Σας έχουμε γραμμένους.
Δυστυχώς όμως οι κεραίες των κομμάτων δεν πρέπει να πιάνουν το μοντέρνο σήμα της ελληνικής νεολαίας αλλά και των παλαιότερων που έχουν αγανακτήσει.
Για άλλη μία φορά ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΟ.
Τσάμπα ο κόπος μας δηλαδή. Μία από τα ίδια. Όλοι μας είπαν ότι ο λαός ανέδειξε και ενέκρινε την πολιτική τους.
Ερχόμαστε τώρα στη δεύτερη Κυριακή και ήλθε η ώρα να διορθώσουμε το λάθος μας και αφού δεν παίρνουν χαμπάρι από απαξίωση, ας πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας για να μη καταριόμαστε τον εαυτό μας για τα επόμενα 3,5 χρόνια.
Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου θα πρέπει να περιμένουμε έξω από τα εκλογικά τμήματα, (καπάκι μετά το ξενύχτη και πριν πάμε σπίτι για ύπνο, χτυπήσουμε μία παστιτσάδα το μεσημέρι - όποιοι ακόμα μπορούν να αγοράζουν κρέας, οι υπόλοιποι τα μακαρόνια με τη σάλτσα και ίσος λίγο τυράκι από πάνω - και μετά βαριόμαστε να κουνήσουμε το πόδι μας) και με την ψήφο μας να καθορίσουμε το μέλλον μας, μη σκεπτόμενοι όμως ψευτοδιλήμματα του στιλ, πρόωρες εκλογές ή μνημόνιο – αντιμνημόνιο, αλλά για τον ένα και μοναδικό λόγο που υπάρχει.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΝ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ή ΟΧΙ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΦΛΑΣ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Ή ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΘΙΝΑΛΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ:

ΒΑΡΕΛΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ Ή ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΒΑΡΕΛΗ.
 
ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΧΟΝΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: