Η ΣΠΙΘΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΩΤΙΑ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ - TRANSLATE THIS PAGE

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

H βραδιά των Πρωταθλητών

Στο Πριγκιπάτο του Μonaco χτυπούσε την Παρασκευή το βράδυ η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς είχαμε την τελετή απονομής των τροπαίων στους Παγκόσμιους Πρωταθλητές των κορυφαίων σπορ που διεξάγονται υπό την αιγίδα της FIA.
Ο Sebastian Vettel ανακηρύχτηκε κι επίσημα παγκόσμιος πρωταθλητής, παραλαμβάνοντας το τρόπαιό του ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Jean Todt.
« Πρόκειται για ένα ξεχωριστό βράδυ για μένα και τη Red Bull Racing. Είμαι κατενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ για να παραλάβω το τρόπαιο του παγκόσμιου πρωταθλητή, κάτι το οποίο ονειρευόμουν απ’ όταν ξεκίνησα να τρέχω σε αγώνες. Ήταν μία απίστευτη επιτυχία που ολοκλήρωσε μία απίθανη σεζόν για εμάς, μία σεζόν με πολλές καλές αλλά και δύσκολες στιγμές. Διατηρήσαμε την πίστη μας στην ομάδα και το μονοθέσιο μας και απολαύσαμε κάθε αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στη Red Bull Racing αλλά και τη Renault για τις προσπάθειες και την αφοσίωση τους, που μας εξασφάλισαν αυτό το εκπληκτικό μονοθέσιο. Είμαι πολύ υπερήφανος από τις επιτυχίες που σημειώσαμε μαζί», δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο νεότερος Πρωταθλητής στην ιστορία της Formula 1.
Οι Fernando Alonso και Mark Webber που ακολούθησαν τον 23χρονο στη βαθμολογία, πήραν τα δικά τους τρόπαια, όπως άλλωστε και η Red Bull Racing ως νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια στους κατασκευαστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: