Η ΣΠΙΘΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΩΤΙΑ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ - TRANSLATE THIS PAGE

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ MOTOGP ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙ.

Το MotoGP έρχεται για 2η συνεχόμενη χρονιά στον ΣΚΑΪ. Το πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, ξεκινά με τις Κατατακτήριες Δοκιμές από τον αγώνα του Κατάρ, το Σάββατο 10 Απριλίου στη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα (σε μαγνητοσκόπηση). Την Κυριακή 11 Απριλίου στις 22.45 θα μεταδοθεί ζωντανά ο αγώνας από την πίστα του Κατάρ, με τα μάτια στραμμένα στον 9 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Valentino Rossi και τους επίδοξους διαδόχους του.

Οι 18 καλύτεροι οδηγοί του κόσμου θα αναμετρηθούν στον πρώτο νυχτερινό αγώνα στο Κατάρ, κάτω από το φως των προβολέων. Την παρουσίαση και το σχολιασμό των αγώνων για λογαριασμό του ΣΚΑΙ θα αναλάβει ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Διατσίδης, με τη βοήθεια και του επιτελείου του περιοδικού «MotoGP World». Στο ίδιο μοντέλο θα συνεχίσει το κανάλι του Φαλήρου και για την υπόλοιπη σεζόν, μεταδίδοντας μαγνητοσκοπημένες τις κατατακτήριες δοκιμές και ζωντανά τους αγώνες του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Επιπλέον κάθε Πέμπτη μετά από αγώνα θα μεταδίδεται η εκπομπή «MotoGP Show», με τα κυριότερα στιγμιότυπα ΟΛΩΝ των κατηγοριών του Πρωταθλήματος. Όπως και πέρυσι όλες οι κατατακτήριες δοκιμές αλλά και οι αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά και από το skai.gr σε high definition στο http://racing.skai.gr/. Παράλληλα στην ιστοσελίδα οι φίλοι του αθλήματος θα μπορούν να βρουν πλούσιο αρχειακό υλικό, τις βαθμολογίες και στοιχεία για τους αναβάτες του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: