Η ΣΠΙΘΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΩΤΙΑ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ - TRANSLATE THIS PAGE

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

O ALPHA ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ FORMULA 1

Μετά την απογοητευτική εμπλοκή του ΑΝΤ1 και την ακόλουθη αποχώρησή του, οι Έλληνες φίλοι της Formula 1 είχαν αρχίσει να πιστεύουν ότι το φετινό πρωτάθλημα δεν θα μεταδοθεί από κάποιο ελληνικό κανάλι. Κάπως έτσι η είδηση για το κλείσιμο της συμφωνίας για μετάδοση του πρωταθλήματος από τη συχνότητα του ALPHA ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για τους φίλους του αθλήματος. Η πρεμιέρα θα γίνει την Κυριακή του Πάσχα με τη μετάδοση του 3ου Grand Prix από τη Μαλαισία (10.30).
Τα δοκιμαστικά θα μεταδοθούν ζωντανά το
πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στις 10.55 το πρωί. Στην περιγραφή των αγώνων και των δοκιμαστικών θα είναι το γνωστό δίδυμο, ο Τάκης Πουρναράκης και ο Πάνος Σειτανίδης. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι η συμφωνία του καναλιού της Κάντζας αφορά και την επόμενη σεζόν του παγκόσμιου πρωταθλήματος.
Να θυμηθούμε ότι ο ΑΝΤ1 μετέδωσε το 1ο Grand Prix της χρονιάς από το Μπαχρείν, ζωντανά μέσω της WebTv με χρέωση 4.99 Ευρώ (και μαγνητοσκοπημένα από την Tv). Όπως ανακοίνωσε λίγο αργότερα το κανάλι «περισσότεροι από 100.000 χρήστες παρακολούθησαν τον αγώνα» μέσω της WebTv όμως παρόλα αυτά το κανάλι έκρινε πως η συνέχιση των μεταδόσεων δεν θα ήταν συμφέρουσα και αποχώρησε από τη συμφωνία. Κάπως έτσι ο 2ος αγώνας της σεζόν στην Αυστραλία δεν μεταδόθηκε στην Ελλάδα.
Τέλος καλό, όλα καλά όμως και πλέον το ραντεβού για τους φίλους της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού που πλέον βρήκε τηλεοπτική στέγη στον Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια: